Faizul Ridzuan

TAUBAT TAK NAK PERGI DAH JUMPA DOKTOR GIGI!
.
Itu benda yang saya cakap 26 tahun lepas, kali terakhir saya pergi jumpa doktor gigi. Saya rasa saya lebih rela kena sunat sekali lagi dari jumpa doktor gigi. Tapi sebab gusi bengkak minggu lepas ( siksa bercakap selama 29 jam tabpa henti dalam Sarjana hartanah ) terpaksa jumpa juga dan kebetulan student Sarjana saya seorang doktor gigi. Nama beliau Dr Amirul Foong. Alhamdulillah, makin ramai doktor yang join dan belajar di Sarjana HartanahΒ πŸ‘
.
So buat appointment, pergilah jumpa Dr Amirul ni. 1.5 jam juga habis buat treatment, tampal 3 gigi sekali. Harga sangat OK, dan student saya ni walaupun muda, sgt cekap. Sikit pun tak sakit waktu dia keluarkan plak, kotoran dan kerak yang dah berpuluh tahun melekat di gigi. Harga pun sangat berpatutan, servis pun powerπŸ‘πŸ‘πŸ‘. Bila saya tanya patut ke saya buat pembersihan setiap 6 bulan, dia beritahu setahun sekali pun ok( nak kasi biz lebih pun dia tak nak upsell )
.
So kalau nak carik dentist yang bagus, saya rekemen Dr Amirul Foong ni. Jangan walk in sebab customer diorang ramai. Sila call dan buat appointment dulu k?